Skoči na vsebino

Kdo sploh sem

matic štefanImam večletne izkušnje na različnih področjih, kot so razvoj, mediji, vodenje, trženje … Prilagodljivost, samoiniciativnost, odzivnost, hitrost, učinkovitost, uspešnost, odgovornost, kakovost, organiziranost in usmerjenost v rezultat so moji osebni atributi.

Zaradi razvojne naravnanosti sem povsem avtomatiziral in digitaliziral procese v tiskarni Tiskarsko središče, v preteklosti DELO. Z izdajanjem revije pa že vrsto let zadovoljujem potrebe strokovne javnosti.

Poslovni partnerji in sodelavci me poznajo kot zanesljivega in korektnega strokovnjaka.

Poleg medijskih znanj je moja posebnost tudi znanje programiranja, ki mi je omogočilo, da sem razvil spletne aplikacije, API vmesnike, oblikoval in realiziral podobo tiskane in spletne revije Grafičar. Izkušnje imam tudi s tekstopisjem, novinarstvom, oblikovanjem člankov, oglasov in podobnega za različne medijske kanale ter urejanjem socialnih omrežij.

V okviru marketinških dejavnosti sem sodeloval s številnimi podjetji. Rad imam delo z ljudmi, javno nastopanje mi ne predstavlja težav. Sem tehnični tip človeka, strojno/programsko vzdrževanje je moja strast.