Skoči na vsebino

Portfolio

Naši projekti so nam v ponos, ker smo z njimi zadovoljili številne. Ne le kakovost, tudi odzivnost, kakovost, strokvnost, hitrost in tudi cena so naše prednosti. Vse to so naše reference, ki govorijo za nas.

Triglavski Narodni park

Za TNP smo oblikovali razstavo z več kot 20 panoji na temo raznovrstnosti živalstva in rastlinja v Julijskih Alpah. Izziv je bilo oblikovanje razstave, ki je zanimiva tako za mlajšo kot tudi starejšo javnost. Za naročnika smo izvedli vse od oblikovanja, tiska do dostave.

Revija Grafičar

Več kot desetletje uspešno izdajamo edino slovensko grafično revijo Grafičar. Javnosti je na voljo tudi preko spletne strani na naslovu www.graficar.si in povezanih socialnih omrežij LinedIn, Facebook in Twitter.

CDI Univerzum

Celostna grafična podoba podjetja CDI Univerzum. Del paketa je bilo oblikovanje vizitke, mape, PPT-predstavitve, dopisnega lista in kartona, kuverte, bloka za pisanje zaznamkov in tiskanega CGP priročnika.

Projekt Človek

Sodelovali smo tudi na projektu Človek in s svojim prispevkom omogočili knjižico Zavij iz težav! Z njo si lahko vsak posameznik pomaga najti pomoč za vsakršne težave z odvisnostjo.

Frizerski studio N

Oblikovanje vizitke, darilnega bona in cenika. Enotna podoba poleg prepoznavnosti predvsem navdušila naročnika, pa tudi prejemnike tiskovin (bona in vizitke).

Priložnostne tiskovine

Koledarji, voščila, plakati, panoji in transparenti za različne priložnosti. Za najbolj zahtevne motive slik tudi retuširamo in jih prilagodimo želji naročnika.

Zelo zadovoljni.

Strokovno, proaktivno sodelovanje na visokem nivoju, prilagodljivi in zelo odzivni!

Blaž KOS, sistemski analitik pri Uni-Biro, d.o.o. (20.8.2022)